Borö Pannan i Motala

Borö Pannan har sin tillverkning och utför bearbetning av tunnplåt, pulverlackering, slutmontering av värmeprodukter och Trinettkök (minikök) i gamla Electroluxfabriken i Motala. Electrolux/Dometic har haft sin tillverkning här sedan 1969 och idag ägs fastigheten av Svensk plaståtervinning.

Vi har hög förädlingsgrad inom företaget och en gedigen maskinpark som innebär att vi kan erbjuda dig som kund ett mervärde genom minskade kostnader. På en yta av ca 15.000 kvm förfogar vi över en mängd olika produktionsprocesser i egen regi. Vår personal har lång och bred erfarenhet av effektiv verkstadsproduktion.

Sammanfattningsvis är vi en väl sammansvetsad organisation där alla arbetar för kvalitet och för att effektivitet minimera material- eller kapacitetsstörningar. Vi tror starkt på, och vill ha, ett nära samarbete med våra kunder och leverantörer.

Bor Pannans geografiska läge i Motala har en stor fördel för de tunga transporterna som snabbt kommer ut till RV 50 (Bergslagsdiagonalen) mot Örebro och vidare norr ut. Via Mjölby, endast 20 min bilresa från fabriken, kommer man till E4:an Stockholm-Helsingborg.

Processer

Stans-, bock- och pressutrustning för plåtbearbetning där vi kan erbjuda snabb, säker och effektiv produktion av plåtkomponenter av varierade mått och syften.

  • Pulverlackeringsanläggningen med sjustegs Oxsilan förbehandling säkerställer högsta kvalité och kvalificerad tillverkning. Det innebär högkvalitativ pulverlackering i ett och samma integrerade flöde.
  • För att komplettera produktionsprocesserna finns det också tillgång till ett antal traverser upp till 14 ton, rullformning, kantpressar samt gradsaxar.
  • För god isolering av våra tankar finns det även ett flertal PU-skumnings och monteringslinor inom företaget.

Önskar ni offert eller vill komma i kontakt med vår produktion i Motala, maila [email protected]

broschyr_knapp