BORÖ är ett företag i den högaktuella energibranschen som finns i Kalix, Motala och genom ett dotterbolag i Bosnien. Vi utvecklar och tillverkar ackumulatortankar och varmvattenberedare i svart stål, koppar och rostfritt. Allt från serieproduktion till specialtankar i storlekarna från 40 liter upp till 7 kubik. Högvolymprodukterna har hög automatiseringsgrad, specialprodukterna tillverkas mer manuellt. Vi utvecklar och tillverkar även Trinettkök och plåtdetaljer på lego i vår fabrik i Motala. 

 

Vi söker en konstruktör till vår fabrik i Motala

Vi söker dig som är noggran och fokuserad och har lätt för att samarbeta och samtidigt klara av ett högt tempo. Du ska kunna ta egna initiativ och fatta beslut. Du kommer att arbeta i Solidworks med både koncept och detaljkonstruktion. Du kommer att spela en viktig roll i utvecklingen av nya produkter samt ändra och förbättra våra befintliga produkter. Att ansvara för labbverksamheten (energitester) och analysera testresultaten ingår också i jobbet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet från tillverkningsindustrin.Goda kunskaper i Solidworks eller motsvarande samt inom produktionsteknik. Meriterande är erfarenhet av tunnplåtsteknik, PUR-skumning

Du kommer att jobba tätt ihop med produktionen och därför ser vi att du är en öppen person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du behöver vara praktiskt lagd, ansvarstagande och noggrann, kunna planera och lägga upp arbetet själv på bästa och effektivast sätt.

 

Anställningsform: Tillsvidare som inleds med en prov/visstidsanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse Maj/juni
Ort: Motala

Sista ansökningsdatum: Vi bearbetar ansökningarna eftersom de kommer in

Maila din ansökan till [email protected] och märk mailet med ”jobbansökan” Vid frågor ring 072-7167917

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.