Borö i Motala, Helhetslösningar!

Borö har sin tillverkning i gamla Electroluxfabriken i Motala, där Electrolux/Dometic haft sin tillverkning sedan 1969. Fastigheten ägs idag av Svensk plaståtervinning. Borö utför bearbetning av tunnplåt, pulverlackering, slutmontering av värmeprodukter och Trinettkök (minikök).

Borö förfogar över en mängd olika produktionsprocesser i egen regi på en yta av ca 15.000 kvm och vår personal har lång och bred erfarenhet av effektiv verkstadsproduktion. Vi har hög förädlingsgrad inom företaget och en gedigen maskinpark. Allt detta innebär att vi kan erbjuda dig som kund ett mervärde genom minskade kostnader.

Vår organisation är väl sammansvetsad där alla arbetar för kvalitet och effektivitet för att minimera material- eller kapacitetsstörningar. Vi tror starkt på ett nära samarbete med våra kunder och leverantörer.

Borö i Motala har ett bra läge där man även med tunga transporter snabbt kommer ut till RV 50 (Bergslagsdiagonalen) mot Örebro och vidare norr över och E4:an nås via Mjölby endast 20 min bilresa från fabriken.

Processer

Stans-, bock- och pressutrustning för plåtbearbetning där vi kan erbjuda snabb, säker och effektiv produktion av plåtkomponenter av varierade mått och syften.

  • Vår pulverlackeringsanläggning med sjustegs Oxsilan förbehandling säkerställer högsta kvalite. Få företag kan erbjuda såväl kvalificerad tillverkning som högkvalitativ pulverlackering i ett och samma integrerade flöde.
  • Förutom de presenterade produktionsprocesserna finns det tillgång till ett antal traverser upp till 14 ton, rullformning, kantpressar, gradsax mm.
  • Flertalet PU-skumnings och monteringslinor för värmeprodukter vilket ger våra produkter en god isolering

Önskar ni offert eller vill komma i kontakt med vår produktion i Motala, maila [email protected]

broschyr_knapp