BORÖ är ett företag i den högaktuella energibranschen som finns i Kalix, Motala och genom ett dotterbolag i Bosnien. Vi utvecklar och tillverkar ackumulatortankar och varmvattenberedare i svart stål, koppar och rostfritt. Allt från serieproduktion till specialtankar i storlekarna från 40 liter upp till 7 kubik. Högvolymprodukterna har hög automatiseringsgrad, specialprodukterna tillverkas mer manuellt. Vi utvecklar och tillverkar även Trinettkök och plåtdetaljer på lego i vår fabrik i Motala. 

Vi söker en reparatör och produktionstekniker till vår fabrik i Kalix

Vi söker en person som älskar att jobba med produktion och produktionsförbättringar. Du kommer båda att jobba med reparationer och underhåll samt förbättringar. Både små hjälpmedel för att underlätta produktionen och större projekt i grupp med längre tidshorisont.

Produktionspersonalen är väldigt kunniga och hjälper till vid problem och förebyggande underhåll som du schemalägger. Om du även har kunskaper om industrielektronik är detta väldigt bra eftersom en stor del av felsökningen är elektrisk. Även automationskunskaper är meriterande.

Du kommer att jobba med felsökning och reparationer av el-relaterade fel i maskiner och robotar men även olika typer av mekaniska reparationer och förebyggande underhåll. El-licens är meriterande men ej ett krav. Du kommer att leda och samordna arbetet med att få produktionslinjerna att fungera och hjälpa till att utveckla system och rutiner inom förebyggande underhåll och UFO. Du kommer även att ha visst fastighetsunderhåll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är självgående, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver vara praktiskt lagd, ansvarstagande och noggrann, kunna planera och lägga upp arbetet själv på bästa och effektivast sätt.

 

Sista ansökningsdatum: Vi bearbetar ansökningarna eftersom de kommer in

Maila din ansökan till [email protected] och märk mailet med ”jobbansökan” Vid frågor ring 0923-795 73

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.