Boroe_650x330_BVP200_EXT

Solidpaket 200 EXT värmeanläggning med solvärme och extern brännare

BORÖ 200 EXT Systempaket är en värmeanläggning med värmepump och brännare 

En inomhusenhet där en ny innovativ styrning med touch och färgdisplay förenklar användandet för både konsument och installatör. BORÖ’s kompakta inomhusenhet (BVP200-CT10) för värmepumpar är en 60-modul med tilltalande design för placering i synliga utrymmen typ bad- och tvättrum.

En rostfri beredare på 200 liter ger god varmvattenkapacitet och den enkla styrningen ser till att värmepumpen jobbar optimalt mot både värme- och varmvattenbehov. I systemet medföljer ett brännarkit (4-vägsshunt med rör och tempsensor) för inkoppling av din befintliga olje-/gas/pelletsbrännare. Brännaren går då in och spetsar uppvärmningen istället för elpatron när inte värmepumpen räcker till. Zon2 reglering är valbart som standard.

Allt styrs från färgdisplayen med tydliga ikoner och mycket enkel manövrering. BVP200 jobbar med direktreglering mot radiatorkrets (så kallad flytande kondensering) och den varvtalsstyrda värmepumpen avger den effekt som behövs för tillfället, vilket ger maximal utnyttjandegrad (COP-faktor).

Idagsläget är inomhusenheten (tanken) utvecklad för Mitsubishi högpresterande luft/vatten värmepumpar.

 

Ingående komponenter

  • Mitsubishi luft/vatten värmepump Inverter 11.2 kW
  • BORÖ Solidtank BVP200 med styrning
  • Brännarkit (4-vägsshunt med rördelar och tempsensor)

 

Tekniska data
Volym vv-beredare rf 185 liter
Vv-anslutning Ø22
Radiatoranslutning Ø28
Tryckklass rad 2.5 bar
Tryckklass 3 bar
Mått (BxDxH) 695x790x1815
Vikt 113 kg

 

Ladda ner Produktritning Solidtank 200